Komunikować się z Dostawcą? dostawca
HOPE HA Ms. HOPE HA
Co mogę dla ciebie zrobić?
Czat teraz skontaktować się z dostawcą

Botou Golden Integrity Roll Forming Machine Co.,Ltd

Products

Start > Products > Maszyna do formowania ram stalowych Light Gauge > Przenoszenie maszyny do formowania rolek kanałowych > Carrying Channel Ceiling Rolling Urządzenia do formowania

PRODUCT CATEGORIES

Carrying Channel Ceiling Rolling Urządzenia do formowania
Carrying Channel Ceiling Rolling Urządzenia do formowania
Carrying Channel Ceiling Rolling Urządzenia do formowania
Carrying Channel Ceiling Rolling Urządzenia do formowania

Carrying Channel Ceiling Rolling Urządzenia do formowania

Rodzaj płatności: L/C,T/T,D/P,Paypal,Western Union
Incoterm: FOB,CFR,CIF
Min. Zamówienie: 1 Set/Sets
Doręczeniowy czas: 30 dni

Podstawowa informacja

    Model No:  carrying channel

Additional Info

    wydajność: 30sets/Month

    Place of Pochodzenia:  Chiny

    Ability Supply: 30sets/Month

Opis Product



nośnikowe urządzenie do formowania rolek podsufitowych
Przenoszenie płyty Maszyna do formowania belek sufitowych
Przenoszenie płyty Maszyna do formowania belek sufitowych

Przenoszenie płyty Maszyna do formowania belek sufitowych
Przenoszenie płyty Maszyna do formowania belek sufitowych
Przenoszenie płyty Maszyna do formowania belek sufitowych






1: Nasza korzyść:

1): cena za bezpośrednią dostawę fabryczną.

2): eksportowaliśmy przez ponad 10 lat.

3): Nasz klient pochodzi z około 40 krajów.

4): Mamy profesjonalny zespół badawczy. Możemy wykonać maszynę zgodnie z Twoimi wymaganiami.

5): Wysokiej klasy i wysokiej jakości konstrukcja

2. Specyfikacja


3.Component
1. Ręczny rozłącznik --- 1 Zestaw
2. Urządzenie materiału paszowego --- 1 Zestaw
3.Roller Dawne urządzenie --- 1Ustaw
4.Hydrauliczne urządzenie tnące --- 1 Zestaw
5. Stacja hydrauliczna --- 1 Zestaw
6. Skrzynia kontrolna PC
7. Regały produkcyjne --- 1 zestawy

Technical parameters:
1 Name of commodity & specification
Drywall Galvanized Sheet Light Steel Profiles Metal Stud/Track Roll Forming Machine ud cd uw cw profiles

2
Main motor power 4kw, 3 phase
3 Hydraulic motor power 3kw
4 Hydraulic Pressure 10-12MPa
5 Voltage 380V /3phase/ 50 HZ (or as your requirement)
6 Control System PLC Delta Inverter
7 Main Frame welded steel plate
8 Backboard Thickness 20mm
9 Driving of machine gear box and chain driving
10 Feeding Material color steel coils
11 Feeding Thickness 0.3-1.2mm
12 Feeding Width 90
13 Effective width according to your request
14 Productivity 0-25m/min
15 Roll Station 10
16 Roller Diameter 50mm
17  Roller material  45# steel
18  Cutter material Cr12 , quenched
19 Cr-Plating Size 0.05mm
20 Overall Size 3600×900×1200mm
21 Total Weight 2.7T
22 Components Manual Uncoiler-------------------1 set
Guiding Platform------------------1 set
Coil Strip Leveler------------------1 set
Main Machine of Roll Forming------1 set
Electric-Motor---------------------1 set
Cutting Device--------------------1 set
Hydraulic Station------------------1 set
PLC Control-----------------------1 set
Supporter Table-------------------1 set
23 Workflow Manual decoiling----feeding and guiding----roll forming----cut to length----run out table
24 Package nude in the container
25 Minimum order quantity 1 set
26 Payment terms T/T(30% T/T pay in advance, the remaining 70% pay before ship)
27 Delivery time 30  working days later after receiving the deposit
All technical parameters can be changed, according to user's need.
 

Kategorie o produkcie : Maszyna do formowania ram stalowych Light Gauge > Przenoszenie maszyny do formowania rolek kanałowych

Wyślij zapytanie

HOPE HA

Ms. HOPE HA

Email:

hope@zdywjx.com

Wyślij zapytanie

Tel:86-318-8189095

Fax:86-317-8189095

Mobile Phone:+8615533778893Contact me with Whatsapp

Email:hope@zdywjx.com

Adres:ECONOMIC DEVELOPMENT ZONE, Cangzhou, Hebei