Szczegóły firmy
  • Botou Golden Integrity Roll Forming Machine Co.,Ltd

  •  [Hebei,China]
  • Typ firmy:Dystrybutor / hurtownik , Producent , Detalista , Usługa
  • Main Mark: Afryka , Ameryka , Azja , Karaiby , Europa Wschodnia , Europa , Bliski Wschód , Europa Północna , Oceania , Europa Zachodnia , Na calym swiecie
  • Eksporter:51% - 60%
  • Certs:ISO9001, CE
  • Opis:Maszyna do formowania rolek sufitowych,Omega Roll Forming Machine,Maszyna do formowania rolki płatwi
Botou Golden Integrity Roll Forming Machine Co.,Ltd Maszyna do formowania rolek sufitowych,Omega Roll Forming Machine,Maszyna do formowania rolki płatwi
Title
  • Title
  • Wszystko
Kategorie o produkcie
Usługi Online
http://pl.jcxsteelrollformer.comSkanowanie do odwiedzenia

Dobra cena Maszyna do formowania rolek Omega

Podziel się:  
    Rodzaj płatności: L/C,T/T,D/P,Paypal,Money Gram,Western Union
    Incoterm: FOB,CFR,CIF,EXW,FCA,CPT,CIP
    Min. Zamówienie: 1 Set/Sets
    Doręczeniowy czas: 40 dni

Podstawowa informacja

Model No: omega ceiling

Additional Info

Packaging: standardowe opakowanie zagraniczne

wydajność: 30sets/Month

transport: Ocean,Land

Place of Pochodzenia:  Chiny

Ability Supply: 30sets/Month

Certyfikat: ISO9001: 2000, Ce

Código HS: 8455221000

Porta: Tianjin

Opis Product

dobra cena maszyny do formowania rolek sufitowych omega

wyspecjalizowany producent maszyny do formowania rolek sufitowych, maszyny do formowania blach dachowych, maszyny do sufitu podwieszanego itp. Różne projekty można dostosować do własnych potrzeb.

Nasza maszyna do formowania sufitów omega składa się z podwójnej głowicy ręcznej, głównej maszyny formującej, maszyny do cięcia hydraulicznego. Z systemem śledzenia silnika serwo, maksymalna prędkość może wynosić 45 metrów na minutę.

wyspecjalizowany producent

Maszyna do formowania drzwi z podwójną warstwą

Walcarka do drzwi rolowanych

Migająca maszyna do formowania

Maszyna do formowania grzbietów

Dobra cena Maszyna do formowania rolek Omega
Dobra cena Maszyna do formowania rolek Omega
Dobra cena Maszyna do formowania rolek Omega
Dobra cena Maszyna do formowania rolek Omega





3. Komponent maszyny do formowania rolki omega furring kanału
1. Ręczna zwijarka --- 1Zestaw
2. Urządzenie do podawania materiału --- 1Ustaw
3.Roller Dawne urządzenie --- 1Ustaw
4. Hydrauliczne urządzenie tnące --- 1 Ustaw
5. Stacja hydrauliczna --- 1Zestaw
6. Skrzynka kontrolna LC
7. Regały produkcyjne --- 1 Zestawy

Technical parameters of furring roll forming machine
1 Name of commodity & specification
Drywall Galvanized Sheet Light Steel Profiles Metal Stud/Track Roll Forming Machine ud cd uw cw profiles

2
Main motor power 4kw, 3 phase
3 Hydraulic motor power 3kw
4 Hydraulic Pressure 10-12MPa
5 Voltage 380V /3phase/ 50 HZ (or as your requirement)
6 Control System PLC Delta Inverter
7 Main Frame welded steel plate
8 Backboard Thickness 20mm
9 Driving of machine gear box and chain driving
10 Feeding Material color steel coils
11 Feeding Thickness 0.3-1.2mm
12 Feeding Width 90
13 Effective width according to your request
14 Productivity 0-25m/min
15 Roll Station 10
16 Roller Diameter 50mm
17  Roller material  45# steel
18  Cutter material Cr12 , quenched
19 Cr-Plating Size 0.05mm
20 Overall Size 3600×900×1200mm
21 Total Weight 2.7T
22 Components Manual Uncoiler-------------------1 set
Guiding Platform------------------1 set
Coil Strip Leveler------------------1 set
Main Machine of Roll Forming------1 set
Electric-Motor---------------------1 set
Cutting Device--------------------1 set
Hydraulic Station------------------1 set
PLC Control-----------------------1 set
Supporter Table-------------------1 set
23 Workflow Manual decoiling----feeding and guiding----roll forming----cut to length----run out table
24 Package nude in the container
25 Minimum order quantity 1 set
26 Payment terms T/T(30% T/T pay in advance, the remaining 70% pay before ship)
27 Delivery time 30  working days later after receiving the deposit
All technical parameters can be changed, according to user's need.
 
Corner Of Factory

Kategorie o produkcie : Maszyna do formowania ram stalowych Light Gauge > Double Furring Maszyna do formowania belek sufitowych

Images o produkcie
  • Dobra cena Maszyna do formowania rolek Omega
  • Dobra cena Maszyna do formowania rolek Omega
  • Dobra cena Maszyna do formowania rolek Omega
  • Dobra cena Maszyna do formowania rolek Omega
Wyślij je do tym dostawcy
  • *Przedmiot:
  • *Wiadomości:
    Twoja wiadomość musi być między 20-8000 znaków

Telefon komórkowy Strona WWW Indeks. Sitemap


Subskrybuj Aby Matki biuletyn:
Pobierz aktualizacje, rabaty, Promocje
i Big Nagrody Klasyfikacja!

MultiLanguage:
Copyright © 2019 Botou Golden Integrity Roll Forming Machine Co.,Ltd All rights reserved.
Komunikować się z Dostawcą?dostawca
HOPE HA Ms. HOPE HA
Co mogę dla ciebie zrobić?
Czat teraz skontaktować się z dostawcą