Komunikować się z Dostawcą? dostawca
HOPE HA Ms. HOPE HA
Co mogę dla ciebie zrobić?
Czat teraz skontaktować się z dostawcą

Botou Golden Integrity Roll Forming Machine Co.,Ltd

Products

Start > Products > Maszyna do formowania ram stalowych Light Gauge > Drywall Partiton Profile Forming Machine > Maszyna do formowania rolek sufitowych z kanałem nośnym

PRODUCT CATEGORIES

Maszyna do formowania rolek sufitowych z kanałem nośnym
Maszyna do formowania rolek sufitowych z kanałem nośnym
Maszyna do formowania rolek sufitowych z kanałem nośnym
Maszyna do formowania rolek sufitowych z kanałem nośnym

Maszyna do formowania rolek sufitowych z kanałem nośnym

Rodzaj płatności: L/C,T/T,D/P,Paypal,Money Gram,Western Union
Incoterm: FOB,CFR,CIF,FCA,CPT
Min. Zamówienie: 1 Set/Sets
Doręczeniowy czas: 40 dni

Podstawowa informacja

    Model No:  carrying channel

    Material To Roll Forming: Ppgi,gi,aluminum,alu-zinc

    Thickness Of Material: 0.4-0.8mm

    Main Power Of Motor: 7.5kw

    Driving Of Machine: By Gear

    Voltage Of Machine: 380v,50hz Or As Your Request

    Diameter Of Shaft: 50mm

    Structure Of Machine: Welded Box Structure

    Color Of Machine: Blue Or As Your Request

    Power Of Hydraulic Pump: 4kw

Additional Info

    Packaging: Standardowe pakowanie

    wydajność: 30sets/Month

    Marka: ODM

    transport: Ocean,Land,Air

    Place of Pochodzenia:  Chiny

    Ability Supply: 30sets/Month

    Certyfikat: CE

    Código HS: 8455221000

    Porta: TIANJIN

Opis Product


Maszyna do formowania rolek sufitowych z kanałem nośnym

Maszyna do formowania rolek z kanałami nośnymi została zaprojektowana do produkcji kanałów w kształcie litery C używanych do budowy lekkich lub lekkich sufitów.


Będąc jedną z maszyn do formowania rolek do produkcji lekkich lub lekkich ram stalowych, maszyna do formowania rolek z kanałem nośnym lub maszyna do formowania rolek z kanałem kapeluszowym produkuje w sposób ciągły i automatycznie metalowe kanały rolkowe lub kanały czapkowe z ocynkowanej stali o grubości 0,6-1,2 mm jako główne elementy stalowych wiązarów dachowych w budynkach lekkich lub o niewielkich rozmiarach.

Wyspecjalizowany producent maszyny do formowania rolek, maszyny do obramowania, maszyny do formowania poręczy, różne projekty mogą być dostosowane do twoich życzeń.

Maszyna do formowania rolek sufitowych z kanałem nośnym
Maszyna do formowania rolek sufitowych z kanałem nośnym

Maszyna do formowania rolek sufitowych z kanałem nośnym

Technical parameters of ceiling roll forming machine:
1 Name of commodity & specification
Drywall Galvanized Sheet Light Steel Profiles Metal Stud/Track Roll Forming Machine ud cd uw cw profiles

2
Main motor power 4kw, 3 phase
3 Hydraulic motor power 3kw
4 Hydraulic Pressure 10-12MPa
5 Voltage 380V /3phase/ 50 HZ (or as your requirement)
6 Control System PLC Delta Inverter
7 Main Frame welded steel plate
8 Backboard Thickness 20mm
9 Driving of machine gear box and chain driving
10 Feeding Material color steel coils
11 Feeding Thickness 0.3-1.2mm
12 Feeding Width 90
13 Effective width according to your request
14 Productivity 0-25m/min
15 Roll Station 10
16 Roller Diameter 50mm
17  Roller material  45# steel
18  Cutter material Cr12 , quenched
19 Cr-Plating Size 0.05mm
20 Overall Size 3600×900×1200mm
21 Total Weight 2.7T
22 Components Manual Uncoiler-------------------1 set
Guiding Platform------------------1 set
Coil Strip Leveler------------------1 set
Main Machine of Roll Forming------1 set
Electric-Motor---------------------1 set
Cutting Device--------------------1 set
Hydraulic Station------------------1 set
PLC Control-----------------------1 set
Supporter Table-------------------1 set
23 Workflow Manual decoiling----feeding and guiding----roll forming----cut to length----run out table
24 Package nude in the container
25 Minimum order quantity 1 set
26 Payment terms T/T(30% T/T pay in advance, the remaining 70% pay before ship)
27 Delivery time 30  working days later after receiving the deposit
All technical parameters can be changed, according to user's need.
 

Kategorie o produkcie : Maszyna do formowania ram stalowych Light Gauge > Drywall Partiton Profile Forming Machine

Wyślij zapytanie

HOPE HA

Ms. HOPE HA

Email:

hope@zdywjx.com

Wyślij zapytanie

Tel:86-318-8189095

Fax:86-317-8189095

Mobile Phone:+8615533778893Contact me with Whatsapp

Email:hope@zdywjx.com

Adres:ECONOMIC DEVELOPMENT ZONE, Cangzhou, Hebei