Komunikować się z Dostawcą? dostawca
HOPE HA Ms. HOPE HA
Co mogę dla ciebie zrobić?
Czat teraz skontaktować się z dostawcą

Botou Golden Integrity Roll Forming Machine Co.,Ltd

Products

Start > Products > Maszyna do formowania ram stalowych Light Gauge > Drywall Partiton Profile Forming Machine > stożek kanału kanału i urządzenie do formowania rolkowego

PRODUCT CATEGORIES

stożek kanału kanału i urządzenie do formowania rolkowego
stożek kanału kanału i urządzenie do formowania rolkowego
stożek kanału kanału i urządzenie do formowania rolkowego
stożek kanału kanału i urządzenie do formowania rolkowego

stożek kanału kanału i urządzenie do formowania rolkowego

Rodzaj płatności: L/C,T/T,Western Union
Incoterm: FOB,CFR,CIF
Doręczeniowy czas: 40 dni

Podstawowa informacja

    Model No: jcx_cu channel

    Shaft: 40-60mm

    Power: 4+3kw

    Speed: 20-30m/min

    Cutting: Cr12, Mould Cutting

Additional Info

    Packaging: standardowy zdatny do żeglugi pakiet

    wydajność: 30sets/Month

    transport: Ocean,Land

    Place of Pochodzenia:  Chiny

    Ability Supply: 30sets/Month

    Certyfikat: CE ISO SGS

    Código HS: 84552210

    Porta: Tianjin

Opis Product

stożek kanału kanału i urządzenie do formowania rolkowego

W pełni automatyczna maszyna z kontrolą PLC, można wykonywać różne zamówienia.

Maszyna do formowania rolek, która produkuje stalowe pokrycia dachowe i listwy sufitowe (zazwyczaj płatwie w kształcie CU HAT) jest znana jako maszyna do formowania rolek na łatach dachowych lub maszyna do formowania rolek na belce stropowej. Jest zbudowana z rozkładarki z jednym ramieniem, stołu podającego, głównej maszyny formującej, automatycznego cięcia .


Wyślij nam swoje wymagania, pozwól nam zaprojektować najlepsze propozycje dla Ciebie!


Model nr: podwójne futro

Rodzaj cięcia: forma hydrauliczna
Długość urządzenia: 25 metrów na minutę
Kolor urządzenia: niebieski lub jako żądanie
Prowadzenie maszyny: skrzynia biegów i łańcuch
Znak towarowy: JCX LUB OEM
Opakowanie transportowe: pokryte foliami z tworzyw sztucznych
Specyfikacja: VU60 * 27
Pochodzenie: Chiny
Kod HS: 84552210


stożek kanału kanału i urządzenie do formowania rolkowego

Maszyna do formowania zwojowego z podwójną spiralą do sufitu

Cu Channel Machine2



Nasza korzyść:

1): cena za bezpośrednią dostawę fabryczną.

2): eksportowaliśmy przez ponad 10 lat.

3): Nasz klient pochodzi z około 40 krajów.

4): Mamy profesjonalny zespół badawczy. Możemy wykonać maszynę zgodnie z Twoimi wymaganiami.

5): Wysokiej klasy i wysokiej jakości konstrukcja

2. Specyfikacja


3.Component
1. Ręczny rozłącznik --- 1 Zestaw
2. Urządzenie materiału paszowego --- 1 Zestaw
3.Roller Dawne urządzenie --- 1Ustaw
4.Hydrauliczne urządzenie tnące --- 1 Zestaw
5. Stacja hydrauliczna --- 1 Zestaw
6. Skrzynia kontrolna PC
7. Regały produkcyjne --- 1 zestawy


Technical parameters:
1 Name of commodity & specification
Drywall Galvanized Sheet Light Steel Profiles Metal Stud/Track Roll Forming Machine ud cd uw cw profiles

2
Main motor power 4kw, 3 phase
3 Hydraulic motor power 3kw
4 Hydraulic Pressure 10-12MPa
5 Voltage 380V /3phase/ 50 HZ (or as your requirement)
6 Control System PLC Delta Inverter
7 Main Frame welded steel plate
8 Backboard Thickness 20mm
9 Driving of machine gear box and chain driving
10 Feeding Material color steel coils
11 Feeding Thickness 0.3-1.2mm
12 Feeding Width 90
13 Effective width according to your request
14 Productivity 0-25m/min
15 Roll Station 10
16 Roller Diameter 50mm
17  Roller material  45# steel
18  Cutter material Cr12 , quenched
19 Cr-Plating Size 0.05mm
20 Overall Size 3600×900×1200mm
21 Total Weight 2.7T
22 Components Manual Uncoiler-------------------1 set
Guiding Platform------------------1 set
Coil Strip Leveler------------------1 set
Main Machine of Roll Forming------1 set
Electric-Motor---------------------1 set
Cutting Device--------------------1 set
Hydraulic Station------------------1 set
PLC Control-----------------------1 set
Supporter Table-------------------1 set
23 Workflow Manual decoiling----feeding and guiding----roll forming----cut to length----run out table
24 Package nude in the container
25 Minimum order quantity 1 set
26 Payment terms T/T(30% T/T pay in advance, the remaining 70% pay before ship)
27 Delivery time 30  working days later after receiving the deposit

All technical parameters can be changed, according to user's need.

Certification

Call us for further information !

Factory Business Card

Kategorie o produkcie : Maszyna do formowania ram stalowych Light Gauge > Drywall Partiton Profile Forming Machine

Wyślij zapytanie

HOPE HA

Ms. HOPE HA

Email:

hope@zdywjx.com

Wyślij zapytanie

Tel:86-318-8189095

Fax:86-317-8189095

Mobile Phone:+8615533778893Contact me with Whatsapp

Email:hope@zdywjx.com

Adres:ECONOMIC DEVELOPMENT ZONE, Cangzhou, Hebei