Szczegóły firmy
  • Botou Golden Integrity Roll Forming Machine Co.,Ltd

  •  [Hebei,China]
  • Typ firmy:Dystrybutor / hurtownik , Producent , Detalista , Usługa
  • Main Mark: Afryka , Ameryka , Azja , Karaiby , Europa Wschodnia , Europa , Bliski Wschód , Europa Północna , Oceania , Europa Zachodnia , Na calym swiecie
  • Eksporter:51% - 60%
  • Certs:ISO9001, CE
  • Opis:Maszyna do formowania belki sufitowej,Maszyna do formowania rolek Omega,Maszyna do formowania płatwi płatwi
Botou Golden Integrity Roll Forming Machine Co.,Ltd Maszyna do formowania belki sufitowej,Maszyna do formowania rolek Omega,Maszyna do formowania płatwi płatwi
Title
  • Title
  • Wszystko
Kategorie o produkcie
Usługi Online
http://pl.jcxsteelrollformer.comSkanowanie do odwiedzenia

Maszyna do formowania bel Sufitowa Omega

Podziel się:  
    Rodzaj płatności: L/C
    Min. Zamówienie: 1 Bag/Bags

Podstawowa informacja

Model No:  ceiling

Additional Info

wydajność: 30sets/Month

Place of Pochodzenia:  Chiny

Ability Supply: 30sets/Month

Opis Product

Maszyna do formowania bel Sufitowa Omega

Maszyna do formowania rolek, która produkuje stalowe pokrycia dachowe i listwy sufitowe (zazwyczaj płatwi w kształcie HAT) jest znana jako maszyna do formowania rolek na łatach dachowych lub maszyna do formowania rolek na belce stropowej. Składa się z pojedynczego ramienia rozwijarki, stołu podającego, głównej maszyny formującej, automatycznego cięcia.

W pełni automatyczna maszyna z kontrolą PLC, można wykonywać różne zamówienia.


Maszyna do formowania bel Sufitowa Omega

1: Nasza korzyść:

1): cena za bezpośrednią dostawę fabryczną.

2): eksportowaliśmy przez ponad 10 lat.

3): Nasz klient pochodzi z około 40 krajów.

4): Mamy profesjonalny zespół badawczy. Możemy wykonać maszynę zgodnie z Twoimi wymaganiami.

5): Wysokiej klasy i wysokiej jakości konstrukcja

2. Specyfikacja


3.Component
1. Ręczny rozłącznik --- 1 Zestaw
2. Urządzenie materiału paszowego --- 1 Zestaw
3.Roller Dawne urządzenie --- 1Ustaw
4.Hydrauliczne urządzenie tnące --- 1 Zestaw
5. Stacja hydrauliczna --- 1 Zestaw
6. Skrzynia kontrolna PC
7. Regały produkcyjne --- 1 zestawy

Technical parameters:
1 Name of commodity & specification
Drywall Galvanized Sheet Light Steel Profiles Metal Stud/Track Roll Forming Machine ud cd uw cw profiles

2
Main motor power 4kw, 3 phase
3 Hydraulic motor power 3kw
4 Hydraulic Pressure 10-12MPa
5 Voltage 380V /3phase/ 50 HZ (or as your requirement)
6 Control System PLC Delta Inverter
7 Main Frame welded steel plate
8 Backboard Thickness 20mm
9 Driving of machine gear box and chain driving
10 Feeding Material color steel coils
11 Feeding Thickness 0.3-1.2mm
12 Feeding Width 90
13 Effective width according to your request
14 Productivity 0-25m/min
15 Roll Station 10
16 Roller Diameter 50mm
17  Roller material  45# steel
18  Cutter material Cr12 , quenched
19 Cr-Plating Size 0.05mm
20 Overall Size 3600×900×1200mm
21 Total Weight 2.7T
22 Components Manual Uncoiler-------------------1 set
Guiding Platform------------------1 set
Coil Strip Leveler------------------1 set
Main Machine of Roll Forming------1 set
Electric-Motor---------------------1 set
Cutting Device--------------------1 set
Hydraulic Station------------------1 set
PLC Control-----------------------1 set
Supporter Table-------------------1 set
23 Workflow Manual decoiling----feeding and guiding----roll forming----cut to length----run out table
24 Package nude in the container
25 Minimum order quantity 1 set
26 Payment terms T/T(30% T/T pay in advance, the remaining 70% pay before ship)
27 Delivery time 30  working days later after receiving the deposit
All technical parameters can be changed, according to user's need.
 

Kategorie o produkcie : Maszyna do formowania ram stalowych Light Gauge > Double Furring Maszyna do formowania belek sufitowych

Images o produkcie
  • Maszyna do formowania bel Sufitowa Omega
  • Maszyna do formowania bel Sufitowa Omega
  • Maszyna do formowania bel Sufitowa Omega
  • Maszyna do formowania bel Sufitowa Omega
  • Maszyna do formowania bel Sufitowa Omega
Wyślij je do tym dostawcy
  • *Przedmiot:
  • *Wiadomości:
    Twoja wiadomość musi być między 20-8000 znaków

Telefon komórkowy Strona WWW Indeks. Sitemap


Subskrybuj Aby Matki biuletyn:
Pobierz aktualizacje, rabaty, Promocje
i Big Nagrody Klasyfikacja!

MultiLanguage:
Copyright © 2019 Botou Golden Integrity Roll Forming Machine Co.,Ltd All rights reserved.
Komunikować się z Dostawcą?dostawca
HOPE HA Ms. HOPE HA
Co mogę dla ciebie zrobić?
Czat teraz skontaktować się z dostawcą